Donează

Doneaza Online prin Card Bancar

Descarcă formularul 230 aici

Donează speranță!

Redirecționează și tu până la 3.5% din impozitul anual

Susține Asociația Împreună pentru Suflet

Suntem peste 100 de oameni care doneaza cel putin 20 de lei pe luna pentru actiunile noastre. Majoritatea mult mai mult. Daca aveti rabdarea sa ne cititi site-ul sau pagina de facebook veti vedea cati oameni putem sa bucuram cu un strop de bunavointa. Din partea noastra a tuturor. Suntem Romani, suntem Banateni, suntem Timisoreni. Suntem implicati si dedicati pentru a ajuta. Hai alaturi de noi! Inscrie-te! Doneaza! Participa! Ajuta!

Poti dona pentru o persoana sau o cauza anume.

Verifica ce cazuri sunt active pe pagina de facebook a AIPS si spune-ne pentru cine ai donat. In cazul in care nu donezi pentru un caz anume te rugam sa mentionezi totusi ca este o donatie “pentru fapte bune”. Contabila noastra iti va multumi. 🙂

Unde poti dona?

Poti dona prin site, poti seta o plata recurenta, sau poti face o donatie direct in conturile asociatiei.

Asociatia Impreuna pentru suflet are 2 conturi disponibile pentru donatii lunare, anuale, ad-hoc sau specifice pentru anumite cauze pe care fie le sustinem fie urmeaza sa o facem.

Asadar daca dorest sa iti aduci aportul de fapte bune o poti face fie prin donatii financiare in conturile de mai jos, fie ne puteti contacta la faptebune@aips.ro , prin mesaj pe facebook: https://www.facebook.com/impreunapentrusuflet sau personal pentru donatiile cash.

Asociatia Impreuna pentru suflet

C.I.F. : 40731700

Cont bancar

ING Bank

RON – RO71INGB0000999908935273

EUR – RO32INGB0000999908976618

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ”  este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele AIPS  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!  – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!